Taas hieman taukoa tullut päivittelystä... Kaikenlaista sitä onkin tapahtunut tässä välillä.

Tammikuussa Milka sai täitä koululta tai junasta ja ne saatiin häädettyä. Turkin se kuitenkin onnistui rapsuttamaan aivan järkyttävään kuntoon, joten leikkasin sen lyhyeksi helmikuussa. Turkin myötä lähti kaikki näyttelysuunnitelmat, mitkä nyt ei minua juurikaan harmita. Jotenkin into lopahti. Tosin nyt olen laittanut kovaksi tavoitteeksi, että kehään mennään 3.9. kokeilemaan viimeistä sertiä. Peppi-serkultakin turkin kasvatus näyttelykuntoon onnistui puolessa vuodessa, joten me yritetään samoilla ohjeilla. Milka on nyt saanut viikon ajan ruuan seassa Brit Care-lohiöljyä. On tässä vielä 4 kuukautta aikaa... 

Agilityn alkeiskurssi alkaa 17.5. Milka tosin aloitti juoksut, joten meillä jää ainakin pari ekaa kertaa välistä. Olisi toki voinut käydä huonomminkin ja Milka aloittaa juoksunsa kesken kurssin. Menen siis kuunteluoppilaaksi ilman koiraa.

Itse olen ollut kesälomalla jo kolme viikkoa. Me ei mennä enää syksyllä Louelle. Lomittajaksi minusta ei ole, eikä muita töitä oikein löydy, jos ei sitten erikoistu käymällä aikuispuolen tutkinnon. Syksyllä sitten uuden alan parissa. :) Nyt on harrastusmahdollisuudetkin paremmat.

Luustokuvat siirtyi taas kun Milkalla alkoi juoksut. Yritetään kuitenkin päästä niihin ennen kaksivuotissyntymäpäiviä.