Käytiin tänään mätsärissä Kemissä. Oli tosi kuuma, ja Milkaltakin oli veto pois.

Tuomari kysyi ihan pokkana, että mitä rotuja tässä on. :D Piti vähän aikaa miettiä mitä kysyttiin :D. Vastasin sitten että ihan portugalinvesikoira se on ja tuomari vaikutti yllättyneeltä. Tiedä sitten mistä johtui? Ei varmaan ollut nähnyt kehän laidalla olleita rotutovereita. Ja harvemminpa seropeja portugeeseiksi trimmataan. Luulis että labbiksia kasvattaneena olisi jossain ryhmiksessä portugeesin nähnyt... En olis ihmetellyt jos olisi villakoiraksi tai perroksi luullut, mutta sekarotuinen :D

Näyttelytreeneistä tuttu peruuttelukin tuli taas esiin. Se on kaikissa näytreeneissä, mitkä muistan, peruuttanut kun hampaita on tultu katsomaan. Jännäksi asian tekee se, että virallisissa Milka on ollut niin kiltti ja itsevarmasti vain patsastellut kun tuomari on tullut katsomaan. Milkan motto taitaakin olla: lahjattomat treenaa. No mielummin näinpäin. 

Kuitenkin tuomari ilmeisesti tykkäs Milkasta, saatiin punainen ja lopulta punaisten saaneiden pentujen neljäs. Hieno vaaleanpunainen ruusukekin saatiin, muita palkintoja ei sitten sijoittuneille ollutkaan, paitsi BIS-kehäläisille.

"Lällällää, minäpä menen ensin!" Liikkeet meni muuten hyvin, mitänyt kaikkien punaisten saaneiden juostessa piti tarkistaa että se takana tuleva pysyy mukana.

Seisominenkin onnistui. Tosin emäntä voisi opetella laittamaan takajalat pari milliä taaemmas.