Tänään käytiin Pyhäsalmella ryhmiksessä, ei ollut turha reissu. :) KP tuli ja sen myötä ROP-pentu. Milkan lisäksi oli avoimeen luokkaan ilmoitettu yksi narttu. Tosi hyvin tyttö käyttäytyi. Tuomariltakin tuli vain kehuja. Arvostelu oli tosi mukava. Tuomari oli suomalainen, mutta arvosteli ruotsiksi. 

8 månaders feminin tik av utmärkt storlek för åldern mycket välutvecklad o visar sig med härlig resning. Utmärkt skalle för åldern lagom stop. Korrekt bett. Normalt vinklat runt om. Lagom benstomme för str storleken. Bra rygg. Bra kors. Lovande päls på kommande. Rör sig med bra steg ännu ngt trång bak. Trevlig helhet.

Ja Sari-kasvattajan suomennos: 8kk feminiininen narttu, jolla erinomainen koko ikäisekseen, ja erittäin hyvin kehittynyt ja esintyy upealla ryhdillä. Erinomainen kallo ja otsapenger ikään nähden. Oikea purenta. Normaalisti kulmautunut kauttaltaan, riittävä luusto. Hyvä selkä hyvä lanne / ristiselkä ( en ole ihan varmaa kumpaa se tarkoittaa) lupavaa turkki kasvamassa. Liikkuu hyvin mutta aavistuksen ahdas takaa. Miellyttävä kokonaisuus.



 "laittasko joku valot takas päälle??"

Tästä on hyvä jatkaa. Seuraava kerta kehässä on kahden viikon päästä Kuusamossa.