Viime päivityksestä onkin jo aikaa. Eikä ihmekään, sillä ei meillä mitään erikoista ole tapahtunut. 18. päivä oli tehosterokotus ja laitettiin sitten se rabieskin samalla kerralla. Samalla käytettiin seitsemän melkein seitsemän viikkoista tollerinpentua tarkastuksessa ja sirutuksessa. Meteliä ainakin riitti :D Joulupäivänä eli eilen (tai tänään?) lähti sitten viimeinenkin pentu. Kyllä löyty Bellasta luonnetta, se jaksoi kyllä laittaa hanttiin tuollaiselle 4 kk:n ikäiselle nulikalle ja yhtä lapselliselle 3,5 vuotiaalle isolle tollerille.

Niin siellä eläinlääkärin vaa'alla Milkan paino oli 11 kg. Aikamoinen rötkö tuo jo on, ilmeisesti selän kasvatus tällähetkellä menossa. Ainakin kovin mutkalle se itsensä saa väännettyä. Ekat pysyvät hampaatkin sille on kasvanut, kaksi isoa valkoista hammasta ylhäällä "eturivissä". Alarivissä on tyhjä kolo, jossa näkyy vähän pilkistävän pysyvää hammasta, kohta siinäkin on iso ja tylppä (niitä onkin jo odotettu:D) hammas. Ylhäällä myös yksi hammas heilui nyt illalla, luultavasti sekin on jo aamulla kadonnut. 

Jouluaattona meille tuli sukulaiset ja vaikka pelkäsinkin Milkan pistävän shown pystyyn, niin se nukkuikin kiltisti melkein koko ajan kun vieraat oli meillä! Kuusikaan ei kaatunut, vain pari olkikoristetta ja yksi tähtipallo löytyi epämääräisen muotoisiksi muuttuneina lattialta. Niin ja sängystä löytyi havunneulasia? Milka sai joululahjaksi pallon, viltin ja nahkaluita. Bianca sai saman setin. Myös Bella ja ihana äitinsä Lumo sai pallon ja viltin. Minä taas sain äidiltä ja isältä yhteisenä ostetun trimmauskoneen, Andis AGC super 2-speedin, joka sitten olikin heti jouluaattona 20 prosentin alennuksessa. :) Rahaa myös tuli ja taidankin seuraavaksi investoida trimmauspöytään, ei nimittäin ole kovin mukava se saunanjakkara selän kannalta koneella ajellessa. 

Tänään (vai eilen?) sitten piti heti testata uutta konetta. En muuten ollut ikinä pitänyt moista, ihmisten taikka koirien karvojen leikkuuseen tarkotettua konetta, kädessä. Youtube-videoiden (:D) perusteella kone löysi oikean asennon kädestä ainakin kun leikattiin kuonoa, takapään kanssa oli välissä ongelmia. Milka siis antoi ihan nätisti leikata kuonon ja siitä tulikin ihan hyvä näin ensikertalaisen tekemänä. Leuan alle jäi vähän tupsuja. Takapuoli olikin sitten iha eri juttu. Aluksi Milka ei sanonut mitään leikkaamisesta, mutta pian kakara tajusi miten tylsää onkin vain seisoa paikoillaan varsinkin kun tuo emäntä ei osaa edes yhtään, kuka sitä nyt kampaajalle menis hiusten leikkuuseen jos kampaaja ei ole ikinä edes hiustenleikkuukonetta livenä nähnyt. Lopputulos oli istuva ja haukkuva koira sekä erittäin ruma peppu. Päältä sileä ja alhaalta melko karvainen. Hännästäkään ei paljon tupsua erota. MUTTA minä olen tyytyväinen: vihdoin Milkan rodun tunnistaa eikä se enää ole mikään karvakasa. Ja koko loma aikaa korjata sitä takamusta. Kyllä siitä vielä hyvä tulee.

Päästä löytyy kuva, mutta se peppu tosiaan on niin ruma (kommentteina kuultu: outo, luikku, järkyttävä, hirveet tassut, miten se on ton näkönen?) että kuvia ei todellakaan ole saatavissa :D Siitä on tehtävä julkaisukelpoinen ensin.

Mutta naama (lunta nenun päällä):

Ja ennen se oli tällainen karvapallo

30. päivä lähdetään Milkan kanssa siskoni tykä elukkavahdiksi. Sieltä löytyy heppaa ja ankkaa (ja Lumo-mamma) joten todella Milka saa totutusta muihin eläimiin. 3.1 onkin sitten mätsäri ja siihen mennessä pitäis tuon pepun olla esityskelpoinen, ei mikään täydellisyys, mutta ei todellakaan kintereestä alaspäin pitkää karvaa :D