Eilen lapsoset täytti 10 viikkoa. Tänään juhlistettiin asiaa ottamalla seisotuskuva ja käymällä puntarilla. Viikossa Milka on kasvanut yhdellä kilolla! Kuva löytyy tuolta Kasvu-sivulta. 

Viikonloppuna ilmottauduin pentukurssille, joka alkaa helmikuussa. Aikaisemmin täällä ei oikein sellaisia ole, ja nyt kun käymme tämän pentukurssin, olemme myöhemmin Milkan kasvaessa etusijalla agilityn alkeiskurssille, jonka tämä seura järjestää.

Ensi viikolla meillä on ilmeisesti Milkan serkun kanssa treffit, se asuu ihan meidän lähellä, melkein naapurissa, tai oikeastaan täällä pitkien etäisyyksien läänissä , naapurissa.

En ole paljon kuvia jaksanut ottaa, ulkoakaan ei saa hyviä kuvia koska kun tulen kolmen jälkeen koulusta nii on jo sen verran hämärää, että minun ei-niin-hyvällä kameralla ei saa hyviä kuvia. Ja eihän sellaisella saa sisälläkään kovin hyviä kuvia :/. No perjantaina onneksi pääsen sentään kahdelta ja viikonloppukin on tulossa, joten kuviakin saa otettua.

Milka osaa nyt käskystä istua ja katsekontaktinkin se tajuaa. Lisäksi alettiin eilen opettelemaan maahanmenoa. Harjoitukset jatkuu!