Niitä meiltä löytyy nykyään lattialta. Milka 8 viikkoa on siis kotiutunut.

Lähdin lauantai aamuna junalla kohti Hämeenlinnaa. Siellä oli vastassa Somerolla asuva enoni, jonka tyköni olin yötä. Sunnuntaina sitten aamulla haettiin Milka Terttilästä. Lapsi oli kasvanut hirveästi! Kerettiin käydä vielä syömässä enollani ja sitten pitikin jo lähtä Hämeenlinnaan juna-asemalle. Junamatka meni hyvin, vähän alkumatkasta piti huutaa, mutta lopulta pikkuinen rauhoittui ja alkoi nukkumaan. Ja se nukkuikin sitten koko seitsemäntuntisen matkan! Välillä tietenkin asentoa vaihtaen.

Yö meni hyvin, Milka ei yhtään itkenyt vaan nukkui ja kävi pari kertaa pissalla sanomalehden päällä. Kakatkin oli tullut. Päivällä ei sitten tullutkaan kertaakaan pissaa eikä kakkaa sisälle, tosin illalla tuli pissa kun emäntä ei kerennyt ruuanlaiton takia muka viemään pentua ulos. :D Yöllä oli taas hiljaista.

Tänään nukuttiinkin sitten vähän pitempään. Aamulla oli sanomalehdellä kaksi pissaa. Ulos tuli vielä yksi pissa ja aamuruuan jälkeen ulos tuli kakka ja pissa. Sitten riehuttiinkin oikein urakalla ja Biancakin "alentui" leikkimään kakaran kanssa. Biancahan muuttui jo sunnuntai-iltana siitä henkisestä puolivuotiaasta aikuiseksi.