Viime sunnuntaina viikko sitten, päästiin käymään Milkan serkun tykönä naapurissa. Peppi on Milkaa 2 viikkoa ja 3 päivää nuorempi. Milka oli Peppiä jonkun verran isompi. Kaikista isoin oli Pepin kaveri Kaapo, joka on taas Milkaa vuoden ja 4 kuukautta vanhempi.

Eli mitä isommat edellä, sitä pienemmät perässä ;) 

Milka saa turpaan pienemmältä, eli kahdella jalalla seisoo Peppi.

 

Tiistaina Milka täytti 12 viikkoa ja oli ekan rokotuksen aika. Milka myös punnitiin eläinlääkärin vaa'alla ja tulokseksi tuli 7,8 kg!! Lääkäri ei kuitenkaan sanonut mitään, että olisi liian lihavaKasvukuvaa ei muistettu ottaa. Kasvaakohan tuo vähän liian lujaa?

No, viikolla ei sitten tainnut mitään erikoista tapahtua. Perjantaina lähdin käymään Jyväskylässä koiranäyttelyssä kaverin seurana. Lauantaina tultiin takaisin. Tänään sunnuntaina sitten tapahtuukin, ensin Tiko kävi kylässä ja kohta lähdetään näyttelytreeneihin. Tikon omistajilla oli ihan järkkäri mukana joten kuvia:

Tikon perään jätettiin remmi, että se saataisiin helpommin kiinni, kun sitä ei oikein jaksanut käskyt ja kiellot kiinnostaa ihanien tyttöjen hajujen takia. No Milka päätti, että kun se ei kerta leiki hänen kanssa hyvällä, niin sitten pitää pakottaa