Paitsi nyt ei ole enään niin kovin, noin -25 astetta. Ja se on vähän verrattuna torstaihin ja perjantaihin, torstaina oli koko päivän -32 ja torstain ja perjantain välisenä yönä oli ollut alimillaan -36! Perjantaina laski välillä alle -30:n. Pakkasten takia Milka ei ole yhtään halunnut olla ulkona, ja torstaina se ei suostunut menemään vapaaehtoisesti vaan Hänen Korkeutensa piti kantaa sinne! Nopea pisu ja kakka ja sitten vauhdilla sisään. Eikä siinä paljon itsetehdyt takit auta! Ei vaan oikein viitsisi käyttää rahoja takkiin joka jää kuitenkin pieneksi niin nopeasti.

Vuosi vaihtui mukavasti. Käytiin meidän tulevan seuran järjestämässä mätsärissä sunnuntaina kolmas päivä. Milka osasi käyttäytyä suht hyvin. Kehässä osasi seisoa ja antaa asetella kun sitä imuttamalla pidin paikoillaan. Ravi onnistui sillä sitä oltiinkin harjoiteltu. Tosin hiljaa hissukseen piti mennä kun jouduttiin juoksemaan parin perässä. Milka sai sinisen. Ryhmäkehässäkin piti juosta muiden perässä ja hiljaa, päästiin kuitenkin jatkoon ja saatiin vihdoin juosta ekana ja mennä lujaa :) Milka oli lopulta sinisten toinen! Saatiin ruusuke, puruluu ja alennuskuponki eläinkauppaan. Milkan kaveri Tiko oli punaisten neljäs, onnea vielä kerran!

Kuviakin otettiin mutta ei oikein onnistunut, mutta siinä siis jatkoonpoimitut, yks vain puuttuu.

6.2 meillä sitten alkaa samassa paikassa pentukurssi. Toivottavasti ei tuu kovin hirveät pakkaset, nimittäin tuo paikka ei ole mikään maailman lämpimin. Pitää tehdä Milkalle lisää nuita huopatakkeja ja laittaa päälleikkäin.