Tänään on sitten meidän lattialta löytynyt paljon pissaa. Tyttö pissailee aivan ihmeellisiin aikoihin ja ainakin kerran sen näin kyykkäävän, mutta mitään ei tullut. Meillä on ollut parillakin tollerilla pentuna pissatulehdus samoilla oireilla, joten seurataan tilannetta.

Tänään sitten tutustuttiin uuteen kaveriin, pikkuserkkujeni suomenlapinkoira Tikoon

 

Milka ei pelännyt yhtään, vaikka Tiko vähän haukkuikin lapsiraukkaa, päinvastoin. Päästettiin sitten Tikokin irti ja siitä vasta riemu repesi :)

Milka haastoi Tikoa leikkimään ja välillä Tikokin innostui, mutta eniten Tikoa kyllä kiinnosti meidän muiden koirien hajut ;) 

Ihan ei vauhti riittänyt Tikon kanssa, mutta sitkeästi ainakin yritettiin ja sehän on pääasia :)

Tikon lähdettyä sammui tämä pikkuneiti kyllä heti. Tällaisia kokemuksia kyllä kaivataan lisää ja me kiitetäänkin tästä Tikoa perheineen, kun pääsitte käymään.

 

Biancakin suostuu jo aina välillä leikkimään Milkan kanssa. Tosin ihmisen pitää olla aina auttamassa leikin alkuun, mutta siitä se lähtee. 

Tänään aloin kunnolla makupalojen kanssa opettamaan kakaralle luoksetuloa (ja samalla omaa nimeä). Istumistakin vähän harjoiteltiin illalla. Eihän tässä mitään kiirettä ole, lapsihan on vasta kahdekan viikkoa ja pari päivää vanha.

Milka oli tänään sen verran onnistunut sotkemaan itseään (mm. ihan ravassa, astui kakkaan ja nukahti oman pissansa päälle) että päätin pestä sen. Ensin se oli aivan hirveääkamalaa, mutta lopuksi se oli siedettävää mutta silti vielä inhottavaa. Kyllä puhdas, hyvältä tuoksuva pentu on ihana! 

Ja lopuksi vinkki kaikille jotka haluaa parantaa tulehtuneita välejä naapureiden kanssa! Opeta koirasi varastamaan illan pimeydessä naapurin roskalaatikon vieressä olevat roskapussit, jotka ei mahdu sinne laatikkoon! Näin naapurin pihaa ei rumista ne harmaapunaiset tai keltasiniset lähikauppojen haisevat pussit! Tämän vinkin teille (ja meille) tarjosi viisas tollerityttö Tiitu. Että terveisiä vain naapureille.