Meni huonosti. :( Milka ontui vasenta takasta ja sai ihan oikeutetusti EVAn. Mitään ei huomattu ennen kehää. Kehän jälkeen sitten vielä juoksutettiin, ja kyllähän se välillä ontui, ei ihan joka askeleella.


© L. Posti
 

Tuomari harmitteli tosi paljon kun joutui evan antamaan. Arvostelukin oli näin hyvä: Erinomainen tyyppi. Kaunis pää ja hyvä ilme ja korvat. Erinomainen ylälinja ja häntä. Ikäisekseen erinomainen runko. Valitettavasti koira ontuu vasenta takajalkaa.

Että varmaan eri olis tullut ilman ontumista. Ei harmita juurikaan.

Ainoa vaan että tämä ei ollut eka kerta kun asiasta mainitaan. Milkan ekassa virallisessa näytöksessähän tuomari ei ollut varma ontuuko Milka. Lisäksi minä ja Pepin omistaja katsottiin jo Oulussa että ontuuko se. Silloin ei ollut mitään mainintaa liikkeistä. Tuo ontuminen on vain sellaista että en sitä kotioloissa ole vielä kertaakaan huomannut? Eikö Milka sitten tykkää kehistä ja kehittelee "jalkakivun" itselleen vai mikä mättää? Kun mitään ulkoista vaivaa ei ole löytynyt, ei haavoja, ei kiviä/tikkuja varpaiden väleissä. No selvää on että nykyään katson Milkan liikkeitä hyyvin tarkasti. Ja kohtahan se pääsee luustokuviinkin. 

 

Elokuussa me sitten Milkan kanssa muutetaan tuohon n. 40 kilometrin päähän asuntolaan. Omistajalla alkaa eläintenhoitajakoulu. Viikot siellä sitten olisi tarkoitus asua ja viikonlopuiksi tullaan kotiin. Luultavasti joudutaan ainakin syksyllä jakamaan huone jonkun toisen koirallisen kanssa. En kuitenkaan usko että ongelmia tulee, jos kaveruksilla on vain tarpeeksi ikäeroa.