Lauantaina korkattiin viralliset kehät Rovaniemellä. Ilma oli sateinen ja kylmä. Lisäksi kehää jouduttiin odottamaan yli kolme tuntia. Tuomari oli melko tiukka, eikä jakanut uroksille ollenkaan erejä. Milkan serkku Pennydale Felicia oli ROP-pentu KP:n kera. Milka sai EH ja voitti ainoana junnuna luokkansa. Kun eka kierros juostiin, sanoi tuomari, että ihan kuin se ontuisi ja käski juosta uudestaan. Sitten vielä kerran ja kysyipä se vielä kehäsihteereiltä näkivätkö ne ontumista. Välillä seisotettiin ja sitten piti taas juosta. Ei se sitten kuitenkaan tainnut ihan selvää ontumista olla, koska muutenhan tuomari olisi antanut EVAn? Ja kotona en mitään ontumista huomannut. Oliko sitten jotain kiviä varpaiden välissä vai mikähän siinä oli?

Arvostelu: Erittäin lupaava & miellyttävä juniori. Hyvä pään vahvuus. Riittävä otsapenger. Kauniit silmät. Hyvä eturinta, vankka runko. Tasapainoinen raajarakenne. Hyvä luusto. Hyvä etu- ja takaliike. Liikkuu hyvällä askelpituudella, mutta liikerata ei ole aivan puhdas. Vielä osittain pentukarvassa. Miellyttävä käytös.

Olen kyllä tyytyväinen arvosteluun. Tuomarina oli siis Leila Kärkäs. Antoi kahdelle nartulle ERIn. 

Kehän jälkeen näin myös Milkan valkoista Andy-veljeä. Se oli tosi suloinen! Olisivat sisarukset mielellään leikkineet, mutta hihnat oli vähän tiellä. Olisipa voinut käyttää niitä jossain vapaana leikkimässä!

Tänään sitten suunnattiinkin Haukiputaalle. Tuomarina Anca Giura. 13 portugeesiä oli ilmoitettu. Peppi-serkku oli taas ROP-pentu. Pepin "isoveljen" Kaapon Hiski-veli valioitui. Tuomari antoi viidelle urokselle kuudesta ERIn. 

Milka oli taas ainoana junnuna. ERI sieltä tuli ja luokkavoitto. Tuomari sanoi erikseen vielä että todella kaunis ja lupaava juniori. 

Kaikki muutkin nartut sai ERIn ja PN-kehässä oli siis kuusi koiraa. Juostiin kerran ympäri ja tuomari kätteli kaksi pois. Milkan kanssa saatiin vielä jäädä. Tuomari sitten sanoi että tänään ollaan neljänsiä, mutta tää on todella upea ja lupaava narttu, josta kannattaa olla ylpeä. Ja todellakin olen!

Arvostelu: Beautiful young female with very well propositions between all the part. Head with powerful nose. Good eye colour. Very feminine appearance but also athletic. Correct body and angulations. Good tailset.

Eli kaikissa neljässä Milkan arvostelussa on melkein samat asiat mainittu. 

Kuvia en nyt tähän laita, kun ei mitään supermahtiotoksia (yhtään vähättelemättä kuvaajaa ;)) ollut. Tällä viikolla jos seisotuskuvia sitten saisi.