µJa terveiset täältä jumalan selän takaa. Täällä ei uutena vuotena paukut häirinnyt. Pauke kuului mutta näkyi vain välke aivankuin ukkosella. Parin kilometrin säteellä  ammutut paukut ylettyi vain juuri ja juuri puiden yläpuolelle joten eipä ollut paljon katsomista.

Täällä on hevonen ja pari ponia. Milka ei ole oikein tajunnut niitä, pari kertaa vain katsonut niitä epäillen ja sitten lähtenyt leikkimään Lumon kanssa. Sisällä on myös kissoja joiden kanssa Milka olisi halunnut leikkiä, mutta kissat eivät ole lämmenneet. On täällä vielä muutama muukin eläin, mutta Milka ei niihin pääse tutustumaan, ehkä kesällä sitten.

Kuvia en ole vielä ottanut mutta huomenna olis tarkoitus. Huomenna me sitten Milkan kanssa lähdetäänkin kotiin. Ja sunnuntaina on eka mätsäri. Vähän kyllä jännittää miten Milka käyttäytyy. Paikallaan se ei osaa seisoa oikeastaan ollenkaan ja aseteltavaksi se suostuu vain jos nyt sattuu olemaan semmoinen mieli. Miten ihmeessä saan sen opetettua seisomaan aseteltuna? Tollereilla se on ollut niin helppoa, vain namilla houkuteltu oikeaan asentoon ja siinä vain vaadittu pitempää aikaa paikoillaan. Mutta miten sen saa opetettua siihen asetteluun ja pysymään siinä paikoillaan. Kun eikai sitä voi namilla opettaa jos kerta kuonosta/niskan takaa hihnasta pidetään kiinni? Olen kyllä Milkaa totuttanut sihen että jalkoja asetellaan ja hännästä pidetään kiinni. Apua?

Tämän vuoden tavoitteet meillä on kunnon koirakansalaiseksi oppiminen/opettaminen ja se olis niinkö päätavoite. Sitten olis tarkoitus tutustua agilityyn ja käydä näyttelyissä. Melkoinen lista onkin jo tullut, mutta kattoo nyt minkälainen tuosta kakarasta kasvaa. No ainakaan rahanmenoa ei voi estää.:D Niin ja sisällä haukkuminen pitää saada loppumaan. Milka tykkää haukkua Biancalle silloin kun vaatii siltä huomiota. Meille ihmisillekin se haukkui, mutta humioimattomuudella se saatiin loppumaan, ainakin melkein kokonaan. Tuo muille koirille haukkuminen on siksi ongelmallinen kun itse ei voi vaikuttaa huomioimattomuudella siihen.  Biancakin yrittää olla ensin huomioimatta mutta lopulta hermo ei riitä ja se joko yrittää ärähtää (oikeasti se ei uskalla ärähtää, sillä on erittäin pehmeä luonne) tai sitten se alkaa leikkimään. Luulen että ainoa ratkaisu ongelmaan on Milkan eristäminen toiseen huoneeseen. Kielto ei käy, koska se kokee saaneensa huomiota ja innostuu vielä enemmän.

Varmaa lisäilen huomenna tähän jotain, mutta nyt ei keksi.